29 augusti 2011


Linn Asplund

Apsnygg kvinna! Som dessutom verkar vara hur skön som hälst! Idag började vardagen på riktigt.. Jag har faktiskt hunnit med en del idag, plugg och en lång fika med emsy. Kvällen har spenderats med Robin och nu blir det Ice Age och sen sängen..

Helg!



helg! Gårdagen spenderades med Helen och Malin framför en dålig film och mycket dåliga skämt. Idag har jag sprungit runt på stan med Hanna och handlat på mig massa fina grejer som jag kan visa en annan dag. Ikväll blir det utgång med Hanna och Emmy. En perfekt lördag enligt mig.

sjuk...



Ligger hemma sjuk, inte alls kul... hösten är påväg och alla rutiner är igång. Men jag har blivit sjuk, skulle börja träna denna vecka och skulle tänkte ta mig till skolan men det har inte blivit av... Hoppas att nästa vecka blir bättre..

mys



Springer upp till min bästa vän Sofie. Det blir mys, prat, film och massage som alltid. Det är sofie-och-matilda-time!! Hoppas att ni får en bra kväll!

det snurrar i min skalle



Kan inte sova och har tusen tankar som snurrar i min skalle. Blir att ta en joggingtur för att sedan kanske kunna få lite sömn. Kvällen spenderades i Helens badkar och vi pratade om allt mellan himmel och jord och fick endel vettigt sagt också faktiskt. Godnatt!


14 augusti 2011



http://imfancy.blogg.se/

Idag ska det bara slappas.. Har pratat med Kajsa som befinner sig i Norge på skype. Har inte pratat med henne sen i tisdags så det va gött att få en uppdatering om vad som händer. Annars har jag vell bara käkat knäckemackor och pillat mig i naveln hela dagen. Ikväll kanske det blir en fika med tjejorna så får se vad kvällen har att erbjuda.

ps. vill tatuera mig nuuuu!!!

för vi har solen i ögonen


http://westmanshanna.forme.se/

Jag ska snart möta upp min underbara Hanna på hennes jobb (hoppas att hon bjuder på en muffins eller något gått). Sen ska vi vidare till Hannas pappa för att planera hans 50-års fest på öland om en vecka. längtar! Men först ska jag duscha och fixa lite här hemma.

11 augusti 2011


http://lowe.metromode.se/

Grymt snygga shorts. Hoppas att det blir några dagar till som man kan gå i shorts innan byxorna åker fram igen.

10 augusti 2011



Jag tänkte göra som alla andra och skaffa mig en blogg. Med lite övertalning och hjälp från Hanna är jag igång. Det här blir nog spännande. Enjoy!


hey


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0